Vi anordnar en skrivtävling

Vi vill främja skrivandet ibland BDSMkastellets medlemmar, vi tror på att alla människor kan skriva och att alla har något viktigt att säga eller lära ut…

Läs mer »
Sinatra

Jag är mitt monster

Jag har ett monster inom mig som äter av mig, infekterar min inre värld och får mig att tänka mörka tankar. Det är ett monster som väcker känslor av avund, hat, ilska, vrede och hämnd.

Mitt monster kommer sällan ut, det finns allt som oftast endast inom […]

Läs mer »
s

Jag blev tvingad in i en TPE-relation

Man hör sällan någon utanför den här världen fråga varandra varför de valt att leva i en vaniljrelation, det är förmodligen för att det inte valt att göra det utan det är det som varit mest naturligt och det har bara blivit så. Precis så är det för mig också, jag har inte valt att ha ett behov av att leva i en TPE-relation, det bara finns där naturligt.

Läs mer »
slave scarlett

Stop the ongoing BDSM Evangelisation

Sadly is not unusual to hear comments made when post scene pictures are posted. Pictures of marks caused by one implement or another which were at one time applauded and praised. I myself adore having marks that last long after a session.

Läs mer »
Sinatra

Låt oss tillsammans skapa BDSMkastellets berättelse

Jag har skrivit det förr, i olika sammanhang, att BDSMkastellet är en berättelse snarare än en plats. Varje gång vi slår upp dörrarna så öppnar vi också upp för nya möjligheter för människor som besöker oss att skapa nya berättelser som de bär med sig under lång tid…

Läs mer »