10Dec(Dec 10)18:00Yule Party 2022

Information om eventet

Under den mörkaste tiden är det Midvinterblot, årets viktigaste blot där vi tävlar om gudarnas gunst genom offer och överdådiga dryckesslag. Offra dig själv, ge av din smärta och besök din hedniska härkomst - Under Midvinterblot släpper vi alla hämningar!

 

Årets mest nyckfulla Yule Party är här, där hedonismen flödar fritt!

 

Yulen är en högtid som kidnappats av olika traditioner och eftersom BDSMkastellet är en plats för allt möjligt så erbjuder vi årets mest besynnerliga party, en enda stor smältdegel där alla Yuletraditioner möts i en bländande visuell orgasm.

 

Svär du din tilltro till asarna och trolldom, kom som viking, skogsrå eller annat mystiskt väsen ur den fornnordiska mytologin. Känner du att jultomten är din grej, dra på dig tomtedräkten eller kom som en elak liten vätte. Är du en anhängare av den nyhedniska traditionen, berika partyt med din inre druid.

 

Under firandet av Midvinterblot samlas alla mytologiska väsen och mänskliga varelser som hör Yulen till i BDSMkastellet för att umgås, dela mat och utmana varandra.

 

Låt det här bli årets bästa Yule Party!

 

Kvällen har en väldigt enkelt dresscode, det är fri tolkning Yulen - Det krävs att du har lagt ner lite tid på din outfit eftersom vi alla hjälps åt att skapa kvällens stämning. Som ett enkelt riktmärke: Det räcker inte med utsliten tomtemask som gör det omöjligt att höra vad du säger under hela kvällen. Vi är inte strikta, temat är relativt öppet så länge det finns en koppling till Yulen.

 

Under festen erbjuds Yulemat, Yuleklappar, möjlighet att sitta hos tomten och att skriva fina önskelistor.

 

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

 

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

 

Insläpp sker mellan 18 - 19, därefter låses dörren.

 

Vi säljer inga biljetter i dörren, det är endast förköp som gäller.

 

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Insläpp

18 - 19