December, 2021

04Dec(Dec 4)18:00Eventet är överVampire's Ball med Livebandet Tíklá

Information om eventet

"Listen to them, the children of the night. What music they make." - Bram Stoker

 

Vampyren, varulven och allt goth däremellan - Allt möts i en skrämmande symbios under månaden för Halloween i BDSMkastellet.

 

Släpp fram din inre, sensuella och förföriska vampyr. Omfamna ditt lidande via din mörka goth på ett sätt som får unge Werther att bli ännu mer deprimerad av avund. Det finns även plats för djuriska varulvar som ylar runt och förgyller denna monstruösa sammankomst.

 

Alla, ni nattens barn, välkomna till Vampire's Ball - Let's make some noise!

 

Förutom möjligheten till spännande BDSM-sessioner, så utlovas galna upptåg, tävlingar och för första gången i BDSMkastellet - Ett Liveband! Tíklá är en darkwave duo från Stockholm som influerats av 80-talets synth och nosar mer än gärna på goth.

 

Kvällen har en väldigt enkel dresscode, det är fri tolkning av vad vampyr, varulv och goth innebär - Det krävs att du har lagt ner lite tid på din outfit eftersom vi alla hjälps åt att skapa kvällens stämning.

 

Som ett enkelt riktmärke: Det räcker inte med ett par plasttänder som du går runt och dreglar i under hela kvällen (även om det är ok att dregla i BDSMkastellets lokaler). Å andra sidan är vi inte lika strikta som en passkontrollant i de forna öststaterna, så om du är osäker - Skicka ett meddelande till BDSMkastellets profil.

 

Under den här kvällen finns det inget krav på medlemskap i BDSMkastellet.

 

Tänk på att ta med legitimation då du kan behöva visa den vid behov.

 

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

 

Vi säljer inga biljetter i dörren, det är endast förköp som gäller.

 

Insläpp

17:30 - 18:30

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

X
X