Gangsters and Molls 2022

26Nov(Nov 26)18:00Gangsters and Molls 2022

Information om eventet

I mörka gränder sker det uppgörelse bortom rättvisans ständigt vakande öga, bakom tjocka lönndörrars starka skydd genomförs dekadenta fester och hasardspel - Sensualism, svett och spänning fyller rummet med sin ånga. Under Gangsters and Molls vill alla vara någon, antingen genom att befinna sig på toppen eller genom att vara när den som är längst uppe i näringskedjan. Den mjuka och kåtstinna jazzen hörs över allt i lokalen samtidigt som festens samtliga deltagare har en drift, ett behov; Att få frigöra sig själv från risken att sluta som ett mordoffer i rännstenen.

 

1920-talets livsvillkor är hårda och utan förlåtelse.

 

Under Gangsters & Molls fördjupar vi oss i Al Capones, Bugsy Malones och Gudfaderns makt och våldskapital när BDSMkastellets fylls av dekadenta festdeltagare.

 

Kvällen har enkel dresscode: Fri tolkning av 20-talets gangsters, Peaky Blinders och dekadenta jazzmusiker. Molls kommer i sina tidsenliga klänningar, pärlhalsband och senualism, en och annan Amelia Earhart är också välkommen.

 

Vi ser gärna att du lägger ner energi på din outfit. Lämna jeansen och blåstället hemma.

 

Välkomstdrink, tilltugg och tävlingar ingår

 

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

 

Observera att Ingången till BDSM Kastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

 

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

 

Baren tar Swish och kort - Ingen kontanthantering.

 

Insläpp

18 - 19

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!