02Apr14:00Femdom Café - Flyttat till 2 april

Information om eventet

Femdom Café är en avslappnad tillställning för de som identifierar sig som kvinnligt Dominanta och undergivna som hyllar den kvinnliga Dominansen - En förutsättningslös träffpunkt vigd åt kvinnlig styrka och de som njuter av att ta emot den.

 

Här är samtalet, över en kopp kaffe eller en god bit mat, det centrala.

 

Den som vill visa sina förmågor får mer än gärna servera och kanske bjuda till lite det där lilla extra för att visa de Dominanta hur duktig man är. Mjuk bakgrundsmusik och en förväntansfull stämning är tydliga riktmärken för den här träffen.

 

Du kanske vill prata med en Domina eller en intressant undergiven, då är Femdom Café den givna platsen. Du kanske aldrig har vågat dig ut som manlig undergiven, då är Femdom Café den trygga platsen för att möta likasinnade. Du kanske bara vill tanka intressanta ämnen eller glada skratt, då skall du definitivt besöka Femdom Café.

 

Observera att lekrummen inte är öppna, men att man gärna får uttrycka sin undergivenhet under Femdom Café.

 

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

 

Observera att Ingången till BDSMkastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

 

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

 

Femdom Café är öppet mellan 14 - 17 och det går bra att komma löpande under eftermiddagen.

 

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Insläpp

Löpande