27Maj(Maj 27)18:00Bitch Del Sol Party 2023

Information om eventet

Stranden, en plats där sinnena vilar i en pendel av hopp och kåthet. Den eviga horisonten av möjligheter låter våra kroppar sola i en glans av uppmärksamhet.

Eller så är det helt enkelt en plats för ett jävla röj i solnedgången, med sköna sommarhits och en extra twist som inkluderar smisk, pisk och badringar!

Nu är det dags för BDSMkastellets Bitch Del Sol Party och eftersom sommaren nalkas så är det här en generalrepetition för vilket strandparty som helst.

Om vädret tillåter så blir det grillning utanför BDSMkastellet och pisk i takt med solnedgången.

Så kom och dansa med oss under en hejdundrandes lördagsfest där strandklädsel står i centrum, för nu kommer rivierans sköna strandfester till BDSMkastellet!

Kvällen har en enkel klädkod: Valfri standklädsel, badring som badanka är välkommet. Modern bikni eller baddräkt från 1920-talet, your choice. Är du nakenbadare, kom i bara mässingen. Vill du vara jetsetare för en kväll, kom och jazza runt i speedos. Det som är viktigt är att att du klär dig som om du vore på stranden, kinky eller vaniljstrand får du avgöra själv. Var fantasirik eller traditionell, men du skall hjälpa till att få in strandkänslan i BDSMkastellet.

Vi ser gärna att du lägger ner energi på din outfit. Lämna jeansen och blåstället hemma.

Välkomstdrink, tilltugg och galna upptåg ingår!

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

Observera att Ingången till BDSMkastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

Baren tar endast Swish och kort.

Insläpp

18 - 19

Köp biljetter

Pris 250.00 kr

Antal biljetter? -1 +

Totalt pris 250.00 kr