01Jun18:00BDSMkastellet Sommarkort (Pain Party) - Juni 2022

Information om eventet

Under 60 timmar, fram till fredagen den 27 maj kl 23:55, så säljer BDSMkastellet sitt Sommarkort för juni 2022.

 

Sommarkortet ger dig fri tillgång till alla Pain Party under juni månad i BDSMkastellet - Totalt 4 stycken och en månadslång rabatt i baren på 10%.

 

BDSMkastellets Sommarkort för juni kostar 495 kr och är ett initiativ för att få fler människor att nyttja den kollektiva njutningen av att gå på klubb och uppleva olika sessioner tillsammans med andra människor - BDSMkastellet värnar om den mentala miljön i vårt samhälle.

 

Sommarkortet ger dig dessutom en stor bekvämlighetsfaktor, du behöver inte köpa biljett till varje event eller fundera på om du vill gå eller inte - Bestäm dig i sista minuten och kasta dig iväg, det enda du behöver göra är att visa ditt Sommarkort för juni 2022 i entrén och vips så är du inne, fortare än Dogge Doggelitto skulle komma in på Spy bar i Stockholm!

 

Känn dig som en VIP och njut av blickarna från alla som ångrar att dom inte köpte ett sommarkort, samtidigt som du drar nytta av rabatten i baren - Kanske vaska en cola, bara för att du kan?

 

Stötta din lokala BDSM-klubb, värna om den mentala miljön samtidigt som du känner dig som en VIP - Köp BDSMkastellets Sommarkort för juni 2022!

 

Sommarkortet släpps den 25 maj kl 12:00 och säljs fram till 27 maj kl 23:50.

 

BDSMkastellets Sommarkort är personligt och kan inte lånas ut.

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Insläpp

13:30 - 14:00