18Feb(Feb 18)18:00Violent Valentine 2023

Information om eventet

Betala för en, kom två!

Biljettpriset avser två personer, så betala din biljett och ta med dig en person som sällskap. Det är ju trots allt alla hjärtans dag!

Kärlek, den lilla och stora döden har varit trogna följeslagare genom tiderna. Romeo och Julia, Ringaren i Notre Dame och andra liknande berättelser har genom tiderna återspeglat den olyckliga, ödesdigra och dödliga kärleken.

Under den här kvällen slänger vi det puttinuttiga gullegullet åt sidan och möts i den ångestladdade kärleken, den som kantas av smärta, makt och frigörelse i form av förlösande sessioner. Den här kvällen är en motpol till den annars så sötsliskiga Alla Hjärtans dag. Vi väcker döda karaktärer till liv, karaktärer vars öde har kantats av olycklig och smärtsam kärlek. Vi hyllar författare som ägnat sig åt att återge slitningen mellan smärta, kärlek och ond bråd död.

Kvällen har enkel dresscode: Kom som en fri tolkning av någon vars liv är kantat av olycklig kärlek, emo, Romeo eller Julia - Valet är ditt. Det går även att komma som skaparen av dessa karaktärer, t ex Shakespear eller någon annan, varför inte Björn Ranelid?

Vi ser gärna att du lägger ner energi på din outfit. Lämna jeansen och blåstället hemma.

Välkomstdrink, tilltugg och galna upptåg ingår!

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

Observera att Ingången till BDSMkastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

Baren tar endast Swish och kort.

Tid

18 Februari, 2023 18:00(GMT+02:00)

Insläpp

18 - 19

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Get Directions