11Apr18:00The Devil Inside

Information om eventetPåsken är en religiös högtid där mycket cirkulerar kring Jesus, tidernas största poser. Hänga på kors och lida, det kan ju vilken BDSM-utövare som helst göra. Vi känner att nu är det dags att ge andra aktörer som ingår i det religiösa skådespelet en liten del av oblaten.

Lucifer, den fallna ängeln har oftast hamnat i skymundan till förmån för figurer som skrutit med att de kan göra vatten till vin, utfodra en folkmassa med surströmming och gå på vatten. Därför vill vi ge Lucifer en naturlig plats under kvällens fest, en riktig djävul som är duktig på att komma på utstuderade sätt att plåga sina offer. Vi låter hornen växa i pannan, vi svär så det osar svavel och kvällen tillägnas allsköns plågande av människor som envisas med att hänga på kors och oja sig.

Kvällen har enkel dresscode: Fri tolkning av djävulen själv: Kom som Belsebub, Lucifer, Hin håle eller Bert Karlsson. Horn, kostym, bockfötter - Allt är tillåtet. Den som vågar får gärna klä ut sig till ängel, Satan benämns ju trots allt som den fallna ängeln. Någon enstaka ängel är ju bra att ha som cover, vi vill ju inte framstå som retsinataS.

Vi ser gärna att du lägger ner energi på din outfit. Lämna jeansen och blåstället hemma.

Välkomstdrink, tilltugg, cocktailmat och tävlingar ingår

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

Observera att Ingången till BDSMkastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

Baren tar Swish och kontanter.

Tid

11 April, 2020 18:00(GMT+02:00)

Insläpp

18 - 19

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Get Directions