15Apr(Apr 15)18:00Bordello Party 2023

Information om eventet

"In my opinion, voyeurism is a beautiful and delightful thing. There is nothing more intimate than really looking at someone."

The Bordello Party är kvällen då burlesk, korsetter och eroticismen intar BDSMkastellet under ett spännande rollspel, där den som "tjänat mest" under kvällen vinner.

Vilket både gäller Dominanta, undergivna och allt däremellan som är villiga att ägna sig åt förförelsens konst för att förgylla kvällen.

Det är, som vanligt, högst frivilligt att delta i rollspelet - Men för den som gillar att visa upp sig under sessioner eller under andra konster och uppträdande, så erbjuds det stora möljligheter för att få sitt lystmäte tillfredsställt. För voyeristen är det en kväll som kommer att fastna på näthinnan.

Nu hyllar vi det vackra, ångande kåthet, förförelsens lustar och exploderande uppvisningar.

Vem som lyckas att vara "värd mest" återstår att se.

Som vanligt så bygger allt som händer i BDSMkastellet på individuellt samtycke, något som varje individ själv kontrollerar under kvällen - Man är inte tvungen att delta i något som man tackar nej till.

Reglerna för kvällen kommer att förklaras i detalj när du kliver innanför dörren och för den som vill så finns det möjligheter till uppvisning, uppträdande och tävling.

Kvällen har en enkel klädkod: Vackert, erotiskt, förförande och lockande och det kan vara allt möjligt: vintage, modernt, läder, underkläder, kåthet, lackstövlar, svart, rött, rosa, naket - Allt som kan locka och höja betraktelsens värde när du visar upp dig eller kanske blir uppvisad.

Vi ser gärna att du lägger ner energi på din outfit. Lämna jeansen och blåstället hemma.

Välkomstdrink, tilltugg och galna upptåg ingår!

Tänk på att ta med legitimation då du kan komma att behöva visa den vid behov.

Observera att Ingången till BDSMkastellet är genom grinden vid järnvägsspåret och inne på gården (om man kommer från gatan). Sen går man upp för ståltrappan, till 2:a våningen, som är längs långsidan på den tegelbruna industribyggnaden.

Har du speciella krav på tillgänglighet, så finns det hiss att tillgå under förutsättning att du kontaktar oss innan.

Baren tar endast Swish och kort.

Tid

15 April, 2023 18:00(GMT+02:00)

Insläpp

18 - 19

Köp biljetter

Det går inte längre att köpa biljetter för det här eventet!

Get Directions