Det brittiska systemet av samhällsklasser gör sitt återtåg i BDSMkastellets boning – Välkomna till Upstairs & Downstairs!

Vi hyllar hembiträdet, french maids och butlern, klassen av tjänstefolk som benämndes som “Downstairs”. Överheten har givetvis också sin plats, “Upstairs”, som består av krävande individer som ville ha service i tid och otid.

Maktutrymmet mellan dessa två grundpelare i det brittiska imperiet är totalt och därför är denna kväll ägnad åt service, väl utfört arbete eller korrigering av ett icke väl utfört arbete. Tillhör du överheten, slå dig ner i en fåtölj och bli bortskämd av din personliga betjänt eller tjänarinna. Det finns alltid någon herrelös butler eller maid som är villig att servera ditt kaffe enligt dina önskemål.

Lyssna till historiska vingslag samtidigt som du drömmer dig tillbaka till forna tiders sociala klubbar och vattenhål, där det var tydligt vem som bestämde och vem som man bestämde över. I luften finns ett löfte om något mer, i form av en uppspelt känsla av gränslös njutning. Trots det brittiska samhällets notoriska stelhet, så finns det även plats för en dekadent ådra.

Låt upplevelsen av gamla dagars samhällsklasser omfamna dig för en kväll!