Ta tag i din gamla skolväska och damma av din skoluniform (eftersom du är kinky, så har du ju så klart en sådan!) för terminen är inte riktigt över ännu och det är dags för extravaganta och disciplinära åtgärder.

Oavsett om du är en olydig skolpojke, skolflicka eller en sträng lärare med behov att tillrättavisa oregerliga små elever, så är det här årets fest för dig som vill återuppleva gamla skolminnen eller skapa nya sådana av en mer “vuxen” karaktär.

Brats hanteras enligt strikta regler, trots att olydigheter välkomnas.

Skolkvällen följer ett schema och det är obligatorisk närvaro som gäller om du inte vill råka ut för kvarsittning eller någon annan lämplig bestraffning i enlighet med olydighetens natur. Lärarna kommer helt enkelt att hantera de olydiga små sattygen som bryter mot skolans regler.

Mönsterelever utses ibland de elever som visar prov på en god akademisk gärning och i enlighet med dagens pedagogik så finns det även förskola för de elever som befinner sig i yngre åldrar.

Schools out är ett rollspel som pågår under hela kvällen i lektionsform, raster och möjligtvis en elak skolpsykolog som finns på plats om någon skulle behöva lite speciell kärlek, omtanke och eftervård.