Exploratorium slår upp sina dörrar för oss freaks, utstötta och fallna – Vi som lever utanför normalitetens horisontella och likgiltiga kurva.

Under den här kvällen är det galningarna som driver dårhuset, de enfaldiga som enträget reser i sitt inre för att möta sig själv.

Innanför Exploratoriumets väggar spelas en föreställning upp som är större än livet självt, en föreställning som hyllar utforskandet av en frihet som går bortom gängse moral och etik. Ljud av smärta, njutning, skräck, glädje och förvåning blandas om vartannat med suckar av lättnad och avundsjuka.

I Exploratoriumet är det du som har huvudrollen och dina känslor ges fullt utrymme i ett skådespel som är öppet för alla.

Det här är en hämningslös kväll som erbjuder alla som besöker Exploratoriumet en resa i sitt inre med hjälp av eld, elektricitet, nålar och krokar i köttet som trogna följeslagare på färden.

Känn eldens förgörande kraft emot din hud, låt ljudet av sprakande elektricitet tränga in i din hjärna, njut av nålens spets som tränger in i din kropp och känn krokarnas drag under din hud.

Är just du en upptäcktsresande?

Ta då denna unika möjlighet som erbjuds, besök Exploratorium!

Exploratorium går bortom prova på och erbjuder en resa i dina känslor.

Det kommer att erbjudas ljud, ljus och bilder som kittlar dina sinnen. Det uppträds och spelas upp spektakel som är på gränsen till galenskap.