Genom midnattsmörker beger vi oss in på en väg vars slut klär sig i en skrud av ondska. En ton av rädsla är vår ständige följeslagare och vars främsta syfte är att påminna oss om vår dödlighet medan vi låter mörkret sakta omfamna våra sinnen. I rädslan finns ett ögonblick av nu, en känsla av att sväva fritt mellan dåtid och framtid i ett tillstånd av extas.

Blodet, elden, smärtan och mörkret möts i en symbios av mörk magi. Ondskan är vår drivkraft och vi njuter av den, vi barn av midnattsmörker, när vi öppnar våra kroppar för dess förförelse.

Dark Magic är natten då du får uppleva förföriska edgeplay sessioner, det är natten då vi tar fram våra monster för allmän beskådan – Det här är natten som går i gränslöshetens och mörkrets tecken.

Vi beger oss tillsammans in i midnattsmörkret, vi midnattsbarn, till en plats där det otillåtna frodas och där vi dricker av varandras ondska.

Skåda en plats av omättlighet, skåda en plats av extas – Det är det sista du ser innan den lilla döden infinner sig i ditt sinne.