Om du har haft en dysfunktionell relation till din mamma, som har fått dig att vilja vagga hennes mumifierade kropp i en gungstol sent på nätterna, eller om du har en obeskrivlig lust av att älska din partner så mycket att du vill äta upp den, då är det här för dig. Om du dras åt tanken att uttrycka din kreativitet genom att göra kuddar av människohud med matchande lampskärmar till, då är den här kvällen också för dig.

Om du bara är en “normal” person med ett hälsosamt intresse för seriemördares psyken och att Halloween är kvällen då man leker med mörka fantasier, då är det här partyt för dig!

Vill du vara Jason – High five!

Har du en motorsåg hemma som du hyser en förkärlek till – Bring it on! (den får dock inte användas “på riktigt”)

Vill du vara den där skrikiga storbröstade blondinen, som kommer springande med bara bröst för att styckas någon minut senare i alla slasherfilmer – Go for it!

Har du ett alldeles eget förkläde “Dexter-style” med matchande gummihandskar och fashionabla dunkar med syra – We like it!

Vill du efterlikna Ted Bundy eller vara seriemördare by proxy genom att kanalisera Charles Manson som predikar hela kvällen om Helter Skelter – What’s holding you back!?

Under kvällen hyllar vi skräckfilmens seriemördare och deras offer samtidigt som vi förfäras och fascineras över verklighetens monster i BDSMkastellets trygga famn.